Cand sunt bani importanti intr-o relatie?

Traim intr-o lume in care bani si sexul sunt cele mai pronuntate cuvinte. Avem o continua nevoie de bani. Iubim bani pentru ca iubim confortul dat de prezenta lor. Bani ne dau  stabilitate,  simtim o anumita putere cand ii avem in posesie, ne platesc dorintele, ne hranesc visele.

Se spune ca te-ai indragostit cu inima intai. Bineinteles vorbim de dragoste adevarata. Nu i-ai admirat lui masina, chilotei ei de la victoria secrets (alt label, asta este o marca convenabila), terasele la care te-a scos prin Herastrau, rujurile scumpe care le-ai gasit prin baia ei, cadourile facute de el. V-ati placut si sunteti impreuna din dragoste, va iubiti!

Dupa o relatie de cateva luni, un an, doi, mai multi, se spune ca dragostea trece prin stomac. Ai alte asteptari de la viata. Vrei cuibul tau, vrei copii. Vrei siguranta. Nutresti vise.

Dar cat afecteaza prezenta banilor sau lipsa lor relatia / casnicia? Cat de importanta este relatia bani - casnicie

Inainte de a posta un comentariu ganditi-va la intrebarile astea.
Tu ai sta cu cineva care este somer de 3 luni- un an? Sau care castiga putin, sau semnificativ mai putin ca tine? Cat afecteaza relatia de cuplu? V-ati m-ai iubi la fel de mult? Ati face sex la fel de des? Ati face fata discutiilor din cuplu? Ti-ai parasi partenerul?

Mi-ar place sa stiu ce ganditi!

14 comentarii:

Anonim spunea...

Jur ca n-am stiut ce scrii azi!Si totusi am postat pe blog ceva ca ub raspuns. Da, as sta langa un "barbat bun" fara sa ma gandesc la bani.Langa un barbat bun, nu langa un barbat prost!

Alexandra spunea...

Cred ca daca este vorba de dragoste adevarata, in primul rand iubim acea persoana pentru ceea ce este ea, asa ca banii ar avea un rol destul de minor. Chiar despre asta vorbeam in pauza de masa: ca este bine sa si existe, dar nu poti sa ai o relatie doar pentru bani si oricum aceasta nu ar rezista prea mult dc nu-ti place persoana respectiva.

Cat despre intrebari...hmmm, dc exista sentimente puternice nu ar conta ca momentan este somer sau ca are un salariu mai mic. Totusi, cred ca asta depinde si de orgoliul celuilalt.

Ckubs spunea...

Asta cred ca e o intrebare retorica.... cine spune ca nu conteaza banii intr-o relatie e cel putin naiv. E la fel ca aia, pentru mine nu conteaza spectul conteaza doar sufletul. Si culmea nu il vezi niciopdata cand te trezesti dimineata.

Orlando spunea...

Desi "unde dragoste nu e, nimic nu e", trebuie sa tinem cont si de faptul ca "dragostea nu tine de foame", intr-o relatie, desi multi nu realizeaza, banii conteaza foarte mult. Nu in sensul ca amandoi partenerii trebuie sa fie bogati, nici macar unul dintre ei nu trebuie, dar totusi un venit care sa asigure necesitatile este musai. Asa cum sunt sigur ca existe femei care ar sta cu un barbat somer, exista si barbati care ar sta cu o femeie somera, si pana la urma de ce nu ? Cat timp nu mor de foame, totul e OK. Bafta

DDL spunea...

Eu cred ca banii au importanta lor. Este o problema, viata umana din pacate depinde de ei. Nu ai bani ai neajunsuri iar casatoria sau relatia de cuplu devine mult mai vulnerabila. Daca exista dragoste adevartata treci prin toate "foc si sabie", dar nu putem nega ca neajunsurile nu au influenta lor negativa.

Claudia spunea...

pot sa-ti spun eu un caz foarte real. de doi ani de cand avem probleme financiare, nu ne-am mai certat deloc, eu si sotul meu. 20 de ani de certuri zilnice din tot felul de prostii, ca nici nu le tin minte, si 2 ani de liniste. pentru mine este foarte curios. dupa inca atatia ani am mai invatat ceva despre casnicia mea.

Bucur spunea...

uite asta intradevar e o problema si inca una de luat in seama,la greu se ve cat mult ma iubesti scumpo...

PAX spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cristi M spunea...

Bijou esti o femeie puternica. Felicitari pentru cel mic si speri sa ne anunti cand vine barza. Este foarte greu pe criza asta ca cuplu, nu mai bag in ecuatie si un copil. Sincer si eu sunt speriat putin de nastere. Poate nu sunt atat de tare pe cat cred. Nu stiu daca as putea sa asist la nastere, prefer sa fumez intr-un colt si sa-mi fac griji acolo. La cezariana sa gandit si sotia mea.

PAX spunea...

sfatul meu e sa nu asisti la nastere pt ca te poate marca..mai ales daca nu agreezi sangele si altele...
e interesant sa tai tu cordonul copilului...
depinde de stilul fiecaruia, totusi nasterile nu-s facute pt barbati...

Anonim spunea...

ce alegi : dragoste adevarata sau banii care iti dau orice?
vrem sa traim o dragoste adevarata sau sa avem banii care sa ne asigure confortul si sa traim din toate placerile vietii?
tindem dupa o dragoste adevarata , desavarsita sau sa avem puterea sa putem sa iubim pe oricene?
keep on
robert man

Anonim spunea...

Ce frumos.... Ce idilic.... Femeile adevarate cauta dragostea adevarata, cauta sufletul in orice barbat, ar sta si cu un somer doar ca EL, nepretuitul si UNICUL, sa le daruiasca petale de trandafiri pe cararea vietii si traiului comun. Asta bineinteles doar pana in momentul in care contul curent se indreapta vertiginos catre rosu, si pana cand micile cheltuieli cu shoppingul saptamanal/cheltuielile cu epilatul, coaforul, parfumurile scumpe, vacantele etc vor fi puse in pericol.
Si apoi, brusc, apar probleme existentiale, de comunicare intre cei doi, nimic nu mai e cum a fost, ea nu se mai simte iubita, petalele de trandafiri se vestejesc.
Si deodata apare la orizont un alt El, falnic, ca un cavaler pe un cal alb, pardon, Mercedes alb, care in loc de trandafiri vine cu un camion de orhidee si discret ii arata cat de roz va fi viata ei de acum inainte alaturi de el.
Va las pe voi sa va imaginati finalul.... Poeziile raman frumoase pe hartie, viata reala e cu totul altceva din pacate. Intr-o lume fara valori, sau cu valori rasturnate, frenetica si mereu pe fuga, toata lumea se inchina azi la zeul BAN in detrimentul sentimentelor si al adevaratelor valori.

Numai bine!

Anonim spunea...

Putini din astia cu camioane de orhidei :) Din fericire nu prea apar in momentele dificile pentru cupluri. Si astfel, probabil, supravietuiesc iubirile fara de bani :)
Nu stiu cat as rezista eu intr-o relatie cu un barbat somer. Stiu insa ca as aprecia mult mai mult un barbat care lucreaza hamal, decat unul care sta acasa si nu depune suficient efort pentru a-si gasi ceva de lucru. Indiferenta, iresponsabilitatea, slabiciunea sunt lucruri care deranjeaza mult mai mult decat lipsa banilor.

Anonim spunea...

Un mare mulțumire de la Maria Fieraru către DR DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi reconstruiesc casa spartă. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și în căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și îmi sfâșie carnea de când am început să avem prea multe dezacorduri. În unele zile tocmai a plecat și nu s-a întors decât în ​​ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut pentru a remedia problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să contactez DR DAWN, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR DAWN m-a liniştit şi mi-a spus să am încredere în el şi să cred că dorinţele mele se vor împlini. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă și soțul meu este cu mine pentru a nu pleca niciodată. Contactează-l și tu și crezi că te poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar WhatsApp-i +2349046229159
sau e-mail-i prin: dawnacuna314@gmail.com

Trimiteți un comentariu