Despre Mine

Sunt eu, un om insurat, fericit in casnicie, viitor tata. Nu sunt un sot model, nu am o sotie perfeca, in fiecare zi facem compromisuri, ma straduiesc sa bifez bile albe pentru zile negre.
Incep acest blog, incercand sa descriu cat mai fidel relatia intr-o casnicie, sentimentele si trairile mele.  Gandurile. Acestea fiind zise ma simt obligat sa mentionez ca nu urmez sabloane, nu dau sfaturi, recit din memorie. Cine stie poate experienta mea va fi utila pentru unul sau mai multi privitori.
Pornesc acest blog de la un mare adevar.
Barabati nu sunt deschisi, nu comunica. Da este adevarat. Avem arderi interne puternice, dar este greu sa ne exprimam in cuvinte. Cel putin prin grai, de scris este mai usor. Chiar si atunci, facem apel la memorie cautam cuvinte mestesugite, adunam epitete. Admiram femeia, iubim femeia, ingnoram femeia. Dar nu ne puneti sa vorbim deschis despre ea. Poate avem un mic handicap. Ati observat ca nu putem exprima de ce ne iubim femeia? Este usor sa raspundem la dragostea ei, cu banalul ''Te Iubesc'' dar nu ma pune sa raspund la intrebare "De Ce ''. Sunt o mie de motive, pe care nu reusesc sa le exprim. Dar le scriu aici.
Citeste-mi cuvintele !