De ce femeile ?

Observam inca din frageda copilarie aceste fapturi delicate si blande pe care Dumnezeu le-a inzestrat cu intelegere si iubire pentru noi. Se coboara de pe tocurile societati pentru a ne intelege ganguritul, ne ghideaza pasi si  ne topim la zambetul lor. Suntem asaltati de sarutarile lor.
La scoala fetele nu ne sunt straine, dar nici ca noi nu sunt, sunt dulci si strani, au codite. Ne  sunt colege de banca, dar vorbesc diferit. Au toaleta lor. Simtim un nod in gat. Ne multumim sa le observam. 
In liceu le cautam privirea, le masuram, evaluam - sunt minunate. Ochi mari  si buze perfecte  pe  un chip  fin.  Le banuim sani  pe sub tricou,  inventariem picioarele lungi, si  nu ignoram fundul bombat. Au trupuri mladioase, se onduiesc, miros frumos. Merg in cete. Uitam de noi admirandule pe ele. 
Nu suntem surprinsi ca viata de student este tot langa ele. Au toate cursurile la zi si totusi merg la chefuri. Ne sunt prietene, iubite, confidente. Au unghile facute, sunt rujate iar firul de par 12089 sta perfect. Sunt tandre si iubitoare, fac lucrurile marunte sa insemne mult, ne inteleg, ne daruiesc aripi.  Iubitele au carnea frageda, sunt calde si in moliciunea trupului lor ne gasim pe noi. Le iubim.
Este firesc la un moment, navigand prin viata putin ne alegem un copilot, sa ne insoteasca pe marea destinului. Cautam un partener pe care l-am admirat si in care investim toata increderea. Si ce partener mai bun decat sotia? Ne este sortita sa ne fie iubita si mama, sora si  amanta, deopotriva. Ne afisam  cu frumuseteai ei  ca pe un trofeu dorind sa aratam lumi importanta capturi noastre. Pentru ea sa creat notiunea de acasa. Ramanem surprinsi cum reuseste sa ne  ingrijesca si totusi  sa se zgaiasca  timp bun in oglinda, sa rada la glumele noastre  si  faca din aleseul legumelor  o arta. Noptile din dormitor sunt mai lungi,  iar ea cat mai inventiva in felul de a-si arata dragostea. Ne poarta copilul.  Contemplam la darul de a da viata.  Cum reuseste sa fie mama si sotie ne este o enigma. Capriciile vremi pot sa se asterne pe chipul  ei, noi putem uita sa le mai apreciem, dar ea va fi langa noi pana la capat.  Timpul va masura  trecerea nostra prin viata tot prin ea.

Te iubesc femeie!


11 comentarii:

Anonim spunea...

frumos spus... mergea o descriere mai amanuntita

Bucur spunea...

nam ce sa zic,excelent postul.Mai scrie ca sa putem urmarii

QED spunea...

Privesc catre voi, barbatii si ma minunez cat de mirati sunteti la adresa puterii femeii de a razbate. Aproape ca sunteti in extaz, desi.... din motive diferite decat acelea cu care sunteti obisnuiti. :)
Scrie, ca-mi place sa citesc cum gandeste un om proaspat casatorit.

Bucur spunea...

Daca crezi ca ai 10 chesti care nu-ti plac te rog baga un post la tine pe blog cu ele.Provocare pentru toti care citesc acest post.Succes.

Anonim spunea...

Frumos, nu pot sa zic altceva sunt femeie si fiecare cuvant m-a atins, m-a gadilat m-a flatat . Nu credeam ca un barbat poate vedea in aceasta lumina femeile, nici femeile (multe) nu se vad asa frumos.
Felicitari si iti multumesc :)

Alexandra spunea...

Foarte, foarte frumos modul descrii femeia :)

daniela spunea...

foarte frumos....chiar m-a emotionat....

deea spunea...

Frumos spus. :)

PAX spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cristi M spunea...

Bijou sunt si ele femei nu? Sigur pentru cineva si ele sunt frumoase macar odata in viata, nu?

DR DAWN mi-a adus înapoi iubita care a plecat 8 luni și a ajutat și 5 dintre prietenii mei cu aceeași situație, te va ajuta și chiar dacă vrei să rămâi însărcinată este Whatsapp: +2349046229159. spunea...

Un mare mulțumire de la Maria Fieraru către DR DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi reconstruiesc casa spartă. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și în căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și îmi sfâșie carnea de când am început să avem prea multe dezacorduri. În unele zile tocmai a plecat și nu s-a întors decât în ​​ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut pentru a remedia problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să contactez DR DAWN, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR DAWN m-a liniştit şi mi-a spus să am încredere în el şi să cred că dorinţele mele se vor împlini. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă și soțul meu este cu mine pentru a nu pleca niciodată. Contactează-l și tu și crezi că te poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar WhatsApp-i +2349046229159
sau e-mail-i prin: dawnacuna314@gmail.com

Trimiteți un comentariu