Suntem Grabiti

Nu conteaza ca traim in secolul vitezei.  Si chiar nu conteaza ca masinile din constructie sunt mai rapide sau ca sa marit viteza de calcul a calculatoarelor. Ne conducem masina prea repede chiar daca suntem  sau nu sub limita legala. Demaram prea repede. Parcam prea repede.

Nu conteaza ca sa inventat speed dateing. Nu conteza ca acum fata de atunci, se sar niste pasi si sarim in pat poate de la prima intalnire. Si nu importa ca intai ii cunoastem nuditatea pentru ca mai apoi sa ii cunoastem caracterul.

Daca o grabesti ca vrei sa o scoti in oras la un film si pierzi rezervarea esti grabit. Daca tu ajungi la intalnire si ea jumatate de ora mai tarziu, ai ajuns tu prea devreme. 

Pentru ca doamna sau domnisoara de langa noi in aceea clipa, arata prea sexy sa nu o cucerim, suntem grabiti. Pentru ca o iviti la tine si ea nu vrea, te-ai grabit. Pentru ca sti sa ii desfaci sutienul din 2 miscari esti grabit. Pentru ca Iubita iti poarta camasa si doresti sa o ravasesti  in timp ce iti face omleta esti prea grabit.

Cand suntem in pat cu femeia si o dorim suntem grabiti. O scapi de haine sa o poti iubi in voie, te-ai grabit. Desi apasam toate butoanele invatate suntem prea grabiti. Le apasam prea repede sau prea tare. Ea hotaraste. Cand in dorinta noastra uitam sa sarutam degetul mic de la picior suntem extrem de grabiti. Daca ne miscam mai puternic sau mai rapid in ea in tentativa noastra de ai arata portile raiului - Unde ne grabim? Chiar daca tu esti barbati si ea femeie iar din focul dragostei tu termini - De ce te-ai grabit?

Articolul asta a fost scris prea repede, iar la concluzi m-am pripit. Recunosc sunt un grabit.

10 comentarii:

Anonim spunea...

genial articolul...

flav spunea...

Da esti grabit si se pare ca si abstinent, din asta rezulta frustrarile tale. Sunt barbat iti inteleg unele din frustrari, dar avand in vedere ca noi ar trebui sa fim sexul TARE, poate ca a trebui sa fim in stare sa trecem peste ele si sa fim mai indulgenti. chiar daca ele sunt cicalitoare si uneori enervante sunt totusi acolo pt noi cand avem mai multa nevoie de ele, ne sprijina atunci cand suntem stresati de la servici si mai avem um pic sa explodam.
Stii tu vorba aia veche: " NU putem traii cu ele , dar nici fara ele ". Eu consider ca persoana care este langa tine ar trebui sa te completeze si sa nu vezi defectele ca probleme ci doar ca simple trasaturi de caracter. toti le avem si fie ca vrem fie ca vrem sau nu ele exista. Tine de noi si de capacitatea noastra de a face compromisiri si de a comunica pentru ca un cuplu sau o relatie sa fie una reusita si fericita.

Cristi M spunea...

flav mai parcurge odata articolul. Nimeni nu este frustrat, abstinent ... vad ca nu ai inteles esenta, sunt pus pe soti, glumesc.

Elle spunea...

hahaha...f tare, ma bucur ca te-am inspirat, dar vezi tu, esti un om insurat, iar eu scriu cu pretentii de "fetita" malitioasa :D

robert spunea...

ce vreti fratilor ?
traim in lumea vitezei
daca nu te grabesti ti o ia altul inainte cand sunt atatea de rezolvat
da i in continuare

Bucur spunea...

@flav stai jos ca nu ai inteles nimic din articol,nota 2.Apropo bestial articol.

Alexandra spunea...

Graba, dorinta, entuziasm :D Uneori poate iesi ceva extraordinar din graba aceasta :)

Ecaterina spunea...

Imi place ce scri, ai un blog frumos.

Anonim spunea...

Frumos scris.
Dar hai sa ne intrebam: "unde ne grabim ?".Nu cumva suntem muritori cu toti.

Anonim spunea...

Alta prostie scrisa de un handicapat

Trimiteți un comentariu