Dupa un weekend la mare

In weekendul tocmai ce a trecut am fost la mare. In Vama din obisnuinta si seara putin prin Mamaia sa vedem crema. Caldura mare, lume pestrita, tarabe care vindeau te miri ce intr-un cuvant tot pachetul pentru care mergi la mare si pentru care regereti ca ai dat bani.
Cum am mers pentru un weekend - sambata/duminica, am preferat vechiul cort, umbreluta si saltele pentru cele 2 zile de plaja si compania sotie intr-o mare de straini. Colt de plaja retrasa, nudism.
A fost atat de mult soare cat n-am putut duce asadar de la 7 la 11 plaja, apoi ascunsi pe la inghesuitele terase, bere multa. Seara dupa 6 din nou plaja. Mamaia exact cum o stiti plina de aceleasi personaje pe care nu am de gand sa le mentionez. O alta zi la mare. Aceleasi tabieturi.
Ma bucur ca am reusit sa ma bucur de un  weekend de calitate cu sotia, dupa o saptaman plina de nu mai reuseam sa imi cunosc sotia. Din nou luni, alte provocari ale saptamani. Canicula.

14 comentarii:

Bianca Dobrescu spunea...

deci se pare că te-ai simţit bine:).
ehe, revii la rutină.

Alexandra spunea...

Pare sa fi fost un weekend reusit :) O saptamana cat mai usoara si racoroasa :D

gigi spunea...

Nu stiu cum sa o spun fara sa fac intr-un fel sau altul o ofensa...am rasfoit blogul...nevasta ta e de aceasi parere?

Cristi M spunea...

gigi ce ofensa? La ce sa fie sotia mea de acord? Tu sigur ai citi sau ai rasfoit doar?

DDL spunea...

am trecut sa te citesc, iti las o salutare.. in partile mele se respira ceva mai bine..
monik

Bucur spunea...

am luat o cada,secong hand,am pus apa in ea nisip am in curte aproape ca eram la mare. :))

gigi spunea...

3. Respectati pe cei care fac comentari. Au voie sa aive pucte de vedere diferite si pot sa si le exprime. Orice opinie diferita decat a voastra nu trebuie tratata ostil. Nu cred ca este prilejul pentru o urecheala buna. Regula ta :) urat ca nu o respecti :P Pai am citit to ce ai scris ..destil de vad, obscur....tot incerc sa nu fiu rautacios , de aia nu resusesc un comentariu complet :)

Cristi M spunea...

Gigi nu ai raspuns la intrebarea pusa! iar ce ai scris aici nu inteleg "Pai am citit to ce ai scris ..destil de vad, obscur...."

Anonim spunea...

Frumos in Vama.

veverita spunea...

abia astept sa ajung si eu la mare...depare de romania..:D

gigi spunea...

Nici nu ai cum sa intelegi :) imi pare rau, sicer.Cu respecte

robert spunea...

de ce trebuie unii sa o faca mereu pe desteptii? de ce trebuie sa iesim in fata cand locul este in spate? ( vezi gigi )
frumos la mare , vreau si eu

Anonim spunea...

Altceva doar nu sti sa faci de cat sa mergi la mare

DR DAWN mi-a adus înapoi iubita care a plecat 8 luni și a ajutat și 5 dintre prietenii mei cu aceeași situație, te va ajuta și chiar dacă vrei să rămâi însărcinată este Whatsapp: +2349046229159. spunea...

Un mare mulțumire de la Maria Fieraru către DR DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi reconstruiesc casa spartă. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și în căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și îmi sfâșie carnea de când am început să avem prea multe dezacorduri. În unele zile tocmai a plecat și nu s-a întors decât în ​​ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut pentru a remedia problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să contactez DR DAWN, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR DAWN m-a liniştit şi mi-a spus să am încredere în el şi să cred că dorinţele mele se vor împlini. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă și soțul meu este cu mine pentru a nu pleca niciodată. Contactează-l și tu și crezi că te poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar WhatsApp-i +2349046229159
sau e-mail-i prin: dawnacuna314@gmail.com

Trimiteți un comentariu